Automekaniker i Hillerød søges

Min bil er brudt sammen, under en tur til Hillerød, gode råd er dyre, for min mekaniker bor i Kolding, og jeg stod i Hillerød. Bilen skulle laves, før vi kunne køre videre, og jeg vidste simpelthen ikke hvor jeg skulle ende eller begynde, for at finde en automekaniker i Hillerød, jeg kendte jo ingen derovre. Nu er byen ikke ligefrem lille, og der ligger heller ikke lige en autohus ved hvert gadehjørne, men heldigvis havde jeg min iPad med, og det kan jeg kun anbefale at man har med når man er ude og køre, for det var jo nemt lige at google automekaniker hillerød, og så se hvem der var tættest på hvor vi var kommet i nød. Heldigvis havde autohusettofte.dk også den service at komme og hente os, og bragte os hen til værkstedet, hvor vi fik fikset vores bil ret hurtig.

Dækskifte og autoservice

Det var dejligt at vi fik vores bil afhentet og fikset, så vi kunne køre videre, men der gik lidt tid med det. Da vi nu alligevel gik og ventede på at bilen blev lavet, gik vi rundt og kiggede på nye dæk og fælge, vi kunne jo lige så godt bruge tiden fornuftigt, nu vi var der. Der var god nok mange forskellige dæk og fælge, og de tilbød endda at de kunne skaffe særlige dæk og fælge hjem, hvis vi havde specielle ønsker. Selvfølgelig havde vi specielle ønsker, og ikke nok med at vi fik lavet bilen, vi fik også nye dæk.