Bådene er kommet i vandet – Nu skal du købe

Hvorfor skal du købe både nu? Jo det skal du gøre fordi at alle dem som ønkser at sælge har sat deres både til salg nu, men der er ikke nok købere, da langt de fleste som køber brugte både, først går i gang med det i sommerferien hvor man får blod på tanden efter det. Derfor er udbuddet meget stor nu og efterspørgslen ikke stor nok. Du skal derfor kigge efter brugte både nu, hvor priserne kan presses ned da der ikke kommer så mange henvendelser på de brugte både som er til salg lige nu.

Kig efter både nu og sælg dem lige efter sommeren, lige efter sommeren er der nemlig ikke mange der mener at man kan sælge både og derfor kommer der heller ikke så mange til salg. Men da der stadig er mange nye som ønsker at købe både, stiger priserne efter sommer. Det kan derfor være en god ide at købe båd nu, og så sælge den efter sommeren hvor du faktisk også selv kan have nydt det.

Du skal være klar over at det kan tage lang tid at sælge en båd og du skal derfor ikke gøre dette, hvis du ikke har råd til at have en båd stående i en længere periode.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/organiskpsykoterapi.dk/public_html/wp-content/themes/dolce/part-related-posts.php on line 8