Bæredygtig kaffe fås i alle udgaver, så du kan drikke din yndlingskaffe uden samvittighedskvaler.

Når kaffe er mere end kaffe

Vi elsker kaffe. Kaffe om morgenen til at vågne af. Kaffe om formiddagen, mens vi arbejder. Kaffe om eftermiddagen sammen med kage. Måske siddende på en café. Kaffe om aftenen, måske med lidt frugt eller chokolade. Kaffe er en universel drik, som vi gerne drikker ved enhver lejlighed. Selskabelig eller ej.

Vi drikker alle mulige forskellige slags kaffe. I supermarkedet kigger vi efter tilbud på iskaffe. På caféen bestiller vi en Café Latte. Vi render gerne i flere supermarkeder efter et godt kaffetilbud, for vi drikker meget og det koster selvfølgelig, når det er i større mængder.

Kaffe er en stor og vigtig del af vi danskeres hverdag. Derfor giver det også mening at vælge et dansk mærke i kaffe. Et godt kaffemærke, der har eksisteret igennem flere traditioner. Derudover kan vi drikke vores kaffe med en ren samvittighed, hvis vi vælger et bæredygtigt mærke. Vi kender Fair Trade og det gør visse kaffeproducenter heldigvis også.

Hvorfor vælge bæredygtig kaffe?

Bæredygtighed er selvsagt godt for vores klode. Virksomheder med bæredygtige produkter er underlagt et ansvar, der skal gøre produkter og hele produktionen miljøvenlig. Dette gælder også transport. Ligeledes sikrer Fair Trade produkter også, at dem der producerer kaffen fra start til slut, har gode arbejdsvilkår. Når du drikker en kop kaffe fra et bæredygtigt firma, ved du altså, at det ikke er en fattig bonde, der har plukket og malet kaffebønnerne under dårlige forhold og til en umenneskelig løn. Det tillades ikke. Det er godt for alle. Også forbrugeren.

Så godmorgen, god eftermiddag og god aften.