Er det sundere med snus end cigaretter?

Ja det er et godt spørgsmål, syntes jeg da selv. Jeg er blevet afhængig af nikotin, og har fået at vide at jeg ikke må ryge mere for min læge. Og ja, jeg ved da godt at det ikke er det mest sundheds fremmende at ryge, men jeg begyndte da at undersøge de andre muligheder der var i stedet for at indhalere røg langt ned i mine lunger. Selvom jeg er ryger, så har jeg også haft forsøgt mig med tyggegummi, men her blev jeg rigtig svimmel, og fik ondt i mine gummer af at tygge, så jeg gik ind på nettet for at se mine alternative muligheder. Der kom noget frem der hed Nikopouches og Lyft snus – det lød jo meget godt, men var det nu også sundere end cigaretterne? Der var jo stadig nikotin i, bare ingen røg og tobak.

Effekten af Nikotin i Lyft

Der stod noget om at det var plantebaserede fibre der var i – det var jo sundt, og jeg fik jo effekten af nikotinen uden røgen i lungerne, det var jo også sundt, i hvert fald for mine lunger – de blev da ikke belastet af røgen mere. Jeg spurgte min læge, og her fik jeg bare svaret, det er jo ikke et godkendt lægemiddel, så det kan jeg ikke svare på. Nå, jeg tog chancen – sundt eller ikke sundt, i min verden var det et godt alternativ til smøgerne og mine dårlige lunger, med eller uden lægens billigelse. Mine omgivelser er glade for at jeg valgte som jeg gjorde.