Genoptræning med udstyr fra Bandageshoppen

Så røg jeg lige så lang jeg var, jeg havde ikke lige set hullet i vejen, og fløj hen ad jorden lige så lang jeg var. Som så mange andre, tænkte jeg, hurtig op, og var der nogen der så det. Jeg kom op, og kunne mærke at der var sket noget med mit knæ – kors hvor gjorde det ondt, og jeg humpede hjem og lagde noget koldt på, og benet op. IPad på maven, og se hvad det var jeg skulle gøre for ikke at få langvarige skader. Det var så her jeg kom ind på Bandageshoppen.dk hvor de havde alverdens udstyr til både træning og genoptræning. Jeg havde læst at det var godt at starte med de her træningselastikker, for at få helet det der var kommet til skade. Selvfølgelig gik jeg også lige til lægen, for at blive undersøgt for alvorlige skader.

Træningselastikker til genoptræning

Ingen alvorlige skader, træningselastikkerne var bestilt hos Bandageshoppen og kom dagen efter. Så var der ingen undskyldning for ikke at komme i gang. Lægen havde også sagt at hellere lidt genoptræning end at ligge helt stille. Jeg startede med øvelsen der er på billedet, her kunne jeg ligge og lave mine øvelser samtidig med at jeg så tv – det var smart. Det var nogle solide trænings elastikker jeg havde fået købt hos Bandageshoppen, for lige meget hvor meget jeg strakte dem og brugte dem, så så de stadig ud som helt nye. Det tog mig ikke lang tid, før jeg atter var på benene igen.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/organiskpsykoterapi.dk/public_html/wp-content/themes/dolce/part-related-posts.php on line 8