Gør en forskel i kampen og forurening

Er man en fortaler for naturen, og har man i sinde om at gøre noget aktivt for den, er der også mange måder man kan gøre det på i dag. Fra solceller i privaten til deltagelse i frivilligt arbejde for NPO’er der tager rundt og rengøre verdenshave og opsætter initiativer som kan gøre verden et grønnere sted. Alt for meget udryddelse er i gang og det efterlader verden et meget svagere sted. Man bliver nød til og indse, hvor vigtigt og essentielt naturen er for vores egen velbefindende.

Man skal ikke regne med, at man bare kan tage ud og forurene så meget som man overhovedet lyster, og det ikke har nogen konsekvenser i dag. Virksomheder har været nødsaget til, at lægge deres veje om, for at de ikke skulle miste alt forretning. Image betyder meget i dag, om det er på forretningsplan eller om det er noget som man finder i det private så er det noget som eksisterer i største omfang.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/organiskpsykoterapi.dk/public_html/wp-content/themes/dolce/part-related-posts.php on line 8