Hoppeborgen til din fest

En hoppeborg eller et oppusteligt slot er en oppustelig konstruktion, som normalt er beregnet til at børn kan hoppe på, og som nogle gange har rutsjebaner og andre elementer, der skal underholde dem. Det er blevet et populært udstyr ved fester, fødselsdagsfester og andre arrangementer, hvor der er børn til stede. De første hoppeborge blev skabt i slutningen af 1960’erne af to britiske opfindere, John Wood og Neil Russell. De brugte oprindeligt en industriel luftkompressor til at puste deres kreationer op, som de kaldte “Air Structures” Disse tidlige hoppeborge var fremstillet af PVC eller urethanbelagt nylonstof og var ret store og vejede op til 454 kg (1.000 pund). Moderne hoppeborge er meget lettere, lavet af PVC- eller polyesterstof og vejer typisk omkring 45 kg. Den største hoppeborg, der nogensinde er lavet, var en oppustelig kopi af et slot, der målte 20 x 14 m (65 x 45 fod). Den blev installeret i Sydkorea i 2014. Hoppeborge findes nu over hele verden og er en populær form for underholdning for både børn og voksne.

Hvorfor elsker børn hoppeborge?

Børn elsker hoppeborge fordi de er sjove, farverige, og giver dem en chance for at udleve deres energier. De fleste børn vil have det sjovt i et par timer på en hoppeborg, løbe rundt og klatre på alle de forskellige legeplads apparater. Børnene kan også få motion ved at hoppe rundt i den store boldbane. Det er sjovt for børnene at være aktive, og det er godt for deres helbred. Brug Udlejning-fest til at leje din hoppeborg.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/organiskpsykoterapi.dk/public_html/wp-content/themes/dolce/part-related-posts.php on line 8