Hunden er ens bedste ven

Man siger at hunden er ens bedste ven. I Danmark er det i hvert fald sandt. I Danmark bliver kæledyr, såsom hunde og katte nærmest behandlet som børn. Man elsker dem, og passer på dem, som de var ens børn. Desuden er børnene også vilde med dem. Men i andre lande er det desværre anderledes.
I Østeuropæiske lande vil man for eksempel aldrig finde en hund inden for – og især ikke som kæle dyr. Altså man skal ikke misforstå det, man har også kæledyr i Østeuropæiske lande, bare ikke ligesom i Danmark. De bliver ikke behandlet som ens børn, og de opholder sig ofte ude. Desuden køber man ikke rigtigt hundemad til dem, men give rester af kød og knogler. I Danmark er det er skrækscenario, når man hører sådan noget, men hundene er faktisk ret glade. For det er det, de er vant til. Så der kan man bare se, hvor stor forskel der er i kultur, selv når det handler om kæledyr.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/organiskpsykoterapi.dk/public_html/wp-content/themes/dolce/part-related-posts.php on line 8