Kom sommer, kom sol, kom varme.

Kom sommer, kom sol, kom varme. Og det kan næsten ikke gå hurtigt nok, når man tænker på, hvor kolde forårsmåneder vi har haft, sammenlignet med tidligere år. Marts er, som jeg erindrer det, altid en måned, hvor det kan gå begge veje. Det vil sige, det er ikke unaturligt, hvis vi har sne, men det er bestemt heller ikke mærkeligt, hvis der er høj sol, eller regn for den sags skyld. I år er det bare som om, at foråret, med et par undtagelser bestående af nogle lune dage i maj, har ladet vente på sig. Det har, så vidt jeg ved, været den koldeste april i flere år, og maj har heller ikke været så varm, som vi tidligere har set. Om det er den globale opvarmning, der gør, at foråret og sommeren har ladet vente på sig, skal jeg bestemt ikke gøre mig klog på, Jeg vil i stedet udtrykke glæden over, at solen er kommet og temperaturerne er, hvad vi kender det fra det danske forår og sommer. Også selvom jeg elsker både vinter og efterår.