Nye reservedele til bilen

For et par uger siden begyndte vores bil at sige underlige lyde. Udover at sige underlige lyde gik den også konstant ud. Min kæreste og jeg kørte ned til vores lokale mekaniker, for at få kigget på bilen. Mekanikeren ringede til os samme dag og fortalte os, at der var en tændspole som var gået i stykker, og han skulle have fat i nogle autoreservedele for at kunne reparere det. Min kæreste gik ind på nettet for at se, hvad BMW reservedele kostede. BMW reservedele lå i meget forskellige prisklasser alt efter hvilken hjemmeside man kiggede på. Min kæreste klikkede på et link hvor der stod mangler du autodele? På hjemmesiden havde de en masse billige BMW reservedele. Vi klikkede rundt derinde for at se om vi kunne finde netop de autoreservedele som vi havde brug for. Min kæreste fandt de rigtige autodele.

Hurtig levering

Min kæreste bestilte de nye autodele på hjemmesiden og ringede derefter til vores mekaniker for at fortælle, at han selv havde skaffet delene. Allerede dagen efter blev vores nye autodele leveret til vores mekaniker. Om eftermiddagen ringede mekanikeren for at sige, at vores bil var klar til at blive afhentet. Vi tog derfor ned for at hente bilen. Da vi startede bilen lød den som ny og den gik ikke ud som den havde gjort to dage inden. Mekanikeren fortalte, at de nye autodele, som vi havde bestilt havde været i en super god kvalitet. Han spurgte min kæreste hvad hjemmesiden hed, da han gerne ville ind og se hvad de kunne tilbyde ham. Min kæreste gav mekanikeren linket til hjemmesiden og vi kørte hjem i vores velkørende bil.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/organiskpsykoterapi.dk/public_html/wp-content/themes/dolce/part-related-posts.php on line 8