Prøv dig af med en anderledes udstilling

Man er god til at bilde sig ind, at man er kulturel, men man vil helst ikke udfordres i ens viden, og folk skal da slet ikke begynde at spørge ind til, hvad den seneste udstilling var, som man så, for det ligger mange år tilbage.
Faktisk skal man måske endda flere årtier tilbage og helt retur til folkeskolen for sidst at mindes, man blev udfordret på den front.

Det er godt at lade sig udfordre

Man VIL ellers gerne være kulturel, men der er bare så mange andre ting, man hellere vil lave, og der er gode muligheder for morskab derhjemme, så hvorfor skulle man jagte den slags?
Man overvejer også, at man kunne invitere en date ud sådan et sted, men hvad hvis man så bare fremstå prætentiøs og ikke aner noget?
Måske ender ens date bare med at kede sig.

Derfor bør man slå op, om der er en spændende udstilling, der kunne sige en noget, så det måske var noget, der kunne vække ens interesse.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/organiskpsykoterapi.dk/public_html/wp-content/themes/dolce/part-related-posts.php on line 8