Skolefritidsordning

Ønsker man at finde den helt rette skolefritidsordning til sine børn, så kan det være en god ide at se nærmere sko nørre Aaby, hvor herinde finder man virkelig gode varianter indenfor fritidsrdninger. Ønsker man at se nærmere på deres hjemmeside, kan man dette ved at tjekke dette link ud, som er lige her sfo nørre aaby. Herinde har man alletiders mulighed for at gøre en rigtig investering i dine børns fritid. Se derfor nærmer på deres hjemmeside. Her kan man læse omkring alle de praktiske informationer med hensyn til mad, madpakke, allergi, parkering, mødetider med mere. Derudover kan man også læse omkring pædagogerne og lærerne, og få et indblik i, hvad de er for nogle mennesker, og hvad deres drivkraft er for at være der for dine børn. Se derfor nærmere på deres hjemmeside i dag hos sko nørre Aaby.

Nyhedsbrev

Har man allerede børn der går i sko nørre Aaby, og man endnu ikke modtager nyhedsbrev enten på mail eller med posten, så kan det være en god ide at tilmelde sig dette Her igennem kan man læse omkring forskelloge projekter i denne skolefritidsordning, man kan se billederaf børnene når de er på tur, og læse om gode råd til alt indenfor børn. Se derfor nærmere på tilmeldelse til denne attraktive nyhedsbrev. På denne måde kan du følge med i dine børns omgangskreds og fritid.

Meld jer ind i dag

På selv samme hjemmeside kan man også melde sig ind i fritidshjemmet, og derudover kan man også møde op hos dem og tilmelde sig. Ønsker man derfor at se stedet før, man melder sine børn ind, kan det være en god ide at tage på besøg og mærke efter, om det kunne være et sted for jeres børn. Nørre aaby skolefritidsordning har været der i mange år, og pædagogerne har mange års erfaring. De er et stærk sammensat team, og sætter sammenhold højest.