Strømlinet

Jeg elsker når tingene er strømlinet – om det så er kabler der er klipset sammen, så de får en vis strømlinet udseende, og hænger godt sammen – eller om det er andre ting. Jeg er såmænd ligeglad med om farven på ledningerne, for mig er det vigtigt at tingene virker og ikke ser rodet ud.

Tingene kan hurtigt virke uoverskueligt, hvis man ikke lige strømliner tingene – sæt nu at de lyserøde ledninger ikke var knipset sammen, men bare lå hulter til bulter, så kunne man jo hurtigt komme galt afsted, og måske endda snuble i dem.

Noget helt andet er hvis man tager et billede, om det så er et man selv har taget eller om det er et man har fundet på nettet – så kan jeg godt lide at der er en vis strømlinet arkitektur i det – det må gerne være knivskarpt taget – men det jeg påskønner mest ved billedet, er at det hele passer sammen – palæet med vandet og fliserne omkring vandet indrammer det hele.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/organiskpsykoterapi.dk/public_html/wp-content/themes/dolce/part-related-posts.php on line 8