Tid til bålfad i haven

Solen skinner, men det er ikke helt så varmt endnu – her er det så at jeg tænder op i mit nye bålfad fra lyngeshop.dk, sætter mig hen til den, mens jeg lige nyder det sidste af dagens lys og en smuk solnedgang. Der findes mange forskellige typer af bålfade, det fandt jeg da ud af, da jeg skulle købe mit – jeg gik efter et der var enkelt, af Corten stål med hul i bunden, så regnvandet kunne løbe ud, efter det har regnet. Det var faktisk ikke engang dyrt, jeg ved ikke hvad jeg havde regnet med at et sådan bålfad ville koste, men det var da under det halve af hvad jeg havde afsat til min bålplads. Selvom jeg syntes at det var billigt, ja så var kvaliteten da helt i orden, og jeg tænker at jeg har bålplads i mange år endnu.

Bålfad

Jeg kunne ikke finde et bålfad som lå ovenpå træstubben, for det var noget i den stil jeg har stående – det kan nemlig sagtens godt lade sig gøre selv at kreere understellet til diverse stålfade, så de bliver lidt ens egne. Jeg blev bare inspireret da jeg var inde på https://www.lyngeshop.dk/alle-produkter/baalfad for at lede efter kantbånd samtidig. Både mine børn og jeg elsker at sidde og lave snobrød ved vores bålfad, og så er det et afgrænset område hvor der er aske, som nemt kan fjernes efter brug – vi tager også af og til vores bålfad med til stranden eller i sommerhuset, det fylder jo ikke så meget.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/organiskpsykoterapi.dk/public_html/wp-content/themes/dolce/part-related-posts.php on line 8