Unikke produkter til din hund

Gå på opdagelse i et stort udvalg af tilbehør til hunde

Hundesenge, tyggelegetøj, træningsaktiviteter, snacks og godbidder. Ja, Design for Pets har alt, hvad hundehjertet begærer af tilbehør til hunde. På hjemmesiden finder du kendte mærker i en god kvalitet, og der er meget at vælge imellem.

Hundesenge i alle former og størrelser

Ingen hunde er ens. Derfor er det også meget forskelligt, hvad hunde foretrækker at ligge på. Nogen er mest til den hårde plastickurv – måske med et hundetæppe. Andre foretrækker de store fluffy puder, mens andre igen hellere vil sove på de store puder med kraftigt fyld, som de kan ‘grave’ en rede i.

Hundeseng til hvalp og senior

Der kan også være forskel på den unge hund og den ældre hund. Mens du til hvalpen måske skal gå udenom hundesenge, der er meget bløde og pelsede, da den let kan blive fristet af en smagsprøve, er en blød seng ofte det gode valg til en ældre hund for at støtte dens knogler og muskulatur.

Måske ved du allerede, hvilken type din hund foretrækker. Og hvis du ikke gør, kan du heldigvis gå på opdagelse i kataloget og prøve dig frem. Den helt rigtige seng til netop din hund er der helt sikkert også et sted.

Andre fristelser?

Mens du alligevel snuser rundt på siden, kan du tage et kig på alle de andre fristelser, fx hundesnacks og hundegodbidder. De er uundværlige for enhver hundejer, både som en ekstra belønning og til træning. Din hund vil med garanti være enig!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/organiskpsykoterapi.dk/public_html/wp-content/themes/dolce/part-related-posts.php on line 8