Gua Sha sten til ansigtet kan gøre godt for dig

Der er mange mere eller mindre alternative behandlinger, som man kan tage ud og få afprøvet og komme til igen, men der er også dem, som man kan tage med hjem og selv benytte, så man slipper for at skulle betale for en behandler til at udføre det hver gang, og man skal ikke forlade ens hjem, hvis det nu ikke er en behandler, som der kommer ud til en – og man skal ikke booke en tid, som der kan skride eller helt blive aflyst.
I den sammenhæng kan du prøve at køb gua sha sten, for det er noget af det nye, som mange benytter sig af og proklamerer helende oplevelser af at benytte, og det nemme er, at det er let at bruge, så man ikke skal læse meget op på de sten, før man kan bruge dem selv, og ellers kan man få en til at vise en, hvordan man skal bruge dem.
Og så kræver det jo netop heller ikke meget for at kunne påbegynde og igangsætte den her behandling, før man er godt kørende, og man bestemmer sig, hvor lang tid man vil bruge med det, og hvornår man vil benytte sig af det.

Gua Sha sten kan måske også gøre noget for dig

Ellers kan du jo også få en anden i hjemmet til at behandle dig med de her sten, for de er netop så nemme at bruge, at man hurtigt kan lære en anden op i at bruge dem.
Det er også en måde at komme tættere på andre på, og det kan blive næsten helt intimt, for man bruger tit de sten på ansigtet, så man skal virkelig stole noget på hinanden, før man gør den slags.
Og det kan jo føre til mere senere.
Det er ikke alle, der oplever en gavnlig virkning på, og for nogle hjælper det mere end andre, men det koster ikke så meget at give sig i kast med, og så fylder det hellere ikke så meget, så der er ikke så meget at miste på, at man prøver at se, om det er noget, der fungerer for en eller ej.
En lille virkning kan jo også gøre en stor forskel – og det er jo værd at tager med.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/organiskpsykoterapi.dk/public_html/wp-content/themes/dolce/part-related-posts.php on line 8